Categorieën

6 tips om je goede voornemens vol te houden

6 tips om je goede voornemens vol te houden

Wat is Traditionele Chinese Geneeskunde?

Wat is Traditionele Chinese Geneeskunde?

De relatie tussen organen en voedsel

De relatie tussen organen en voedsel

No bake aardbeien cheesecake

No bake aardbeien cheesecake

Fijne Internationale Yoga Dag!

Fijne Internationale Yoga Dag!

huid-behandeling-beautysalon-delejo

Samenwerking met beautysalon Delejo

Kennismaken met: Marja van Beek


Marja van Beek (49) is al ruim 14 jaar schoonheidsspecialiste en tevens de eigenaresse van Beautysalon Delejo, een praktijk voor huidverbetering in Lunteren (Gelderland). Marja gebruikt verschillende technieken en apparatuur om de huid te verbeteren, waaronder bindweefselmassage en lichttherapie. Van het assortiment van RIES gebruikt zij meerdere producten. De Herbal oolongthee is dé bestseller. Marja legt uit: “Ik werk voornamelijk aan huidverbetering om te zorgen dat mensen mooi oud worden. Ook werk ik veel met mensen die huidproblemen hebben. Waar een gewone schoonheidssalon stopt, ga ik verder. In mijn video komt goed naar voren waar ik voor sta.”

 

 

Van probleem naar oplossing


Marja vroeg zich op een gegeven moment af: waarom krijg ik bij de ene klant een heel mooi resultaat, en heeft diezelfde behandeling bij een andere klant minder resultaat? “Ik wil alle klanten helpen en wat betekenen voor hun huid, maar dat lukt niet bij iedereen even makkelijk omdat het kan zijn dat een lichaam uitgeput is en weinig of geen energie heeft. Zo kwam ik bij RIES terecht. Richard legde uit dat je aandacht moet hebben voor wat er inwendig aan de hand is. Dat doen wij nu bij Delejo door middel van een tonganalyse.” Zo’n tonganalyse doet niet elke schoonheidssalon; alleen de salons die met RIES samenwerken. Een erg bleke tong, bijvoorbeeld, is een signaal dat iemand moe is. Marja legt uit wat er voorafgaat aan huidverbetering: “Je moet eerst zorgen dat er energie in het lichaam komt. Dat kan door eventueel de voeding aan te passen of met behulp van supplementen.”

Marja vertelt hoe ze in contact kwam met Richard: “Op een beautybeurs kwam ik Richard tegen. Door zijn stand was ik benieuwd naar zijn denk- en werkwijze. Ik raakte met hem in gesprek en ik stond zo te kijken van wat hij vertelde! Hij is een keer langs geweest en vrij snel daarna zijn we gaan samenwerken.” Marja is huidcoach en heeft trainingen van Richard gevolgd. Als een klant bijvoorbeeld chronisch moe is, dan kan Marja de klant oppeppen. Als er echter iemand langskomt waarvan ze vermoedt dat het probleem niets met de huid te maken heeft, dan stuurt ze die klant door naar Richard voor verdere behandeling. “Richard is acupuncturist. Ik heb veel klanten naar hem doorgestuurd: van mensen met burn-out klachten tot onvruchtbaarheid.”

 

 

“Marja, ik moet weer nieuwe thee!”


In haar salon schenkt en verkoopt Marja al enkele jaren RIES oolongthee (de basisthee). De smaak van de oolongthee vinden haar klanten erg lekker. “Veel klanten kijken in het begin moeilijk en vragen zich af: ‘Wordt dat niet te donker?’, of: ‘Lust ik dat wel?’. Maar eigenlijk iedereen zegt: ‘Gôh, wat een lekkere thee’, als ze het eenmaal proeven.” Marja maakt inmiddels bijna vijf jaar gebruik van RIES producten. Ze hoorde bij een van de eerste groepen van salons die met RIES samenwerkten: “Voorheen had ik allerlei theeën die ik op de beurs kocht. Sinds ik met Richard werk, schenk ik voor iedere klant in de salon de RIES thee in. Veel klanten kopen de thee hier en ik heb zelfs een klant die niet zonder beweert te kunnen. Die klant belt mij dan op en zegt: ‘Marja, ik móet weer nieuwe thee!’.”

Marja maakt ook veelvuldig gebruik van de RIES voedingssupplementen, bijvoorbeeld Relaxfit (bij stress en een gespannen huid) en Mentalfit (bij geestelijke vermoeidheid), waarbij de capsules een mix van kruiden bevatten. Na een tonganalyse kan Marja een passend supplement adviseren. “Dat helpt de huid om het probleem van binnenuit op te lossen. Dit maakt het daarna aan de buitenkant dan ook veel makkelijker.” Marja gebruikt met name de supplementen en de oolongthee, en doet af en toe ook Aesthetic Needling-behandelingen.

 

 

Waarom RIES?


Marja schenkt de thee van RIES omdat het afvalstoffen afvoert. Afvalstoffen heeft iedereen, dus oolongthee sluit mooi aan bij de huidverbeterende behandelingen. Als iemand specifiek ‘anti-age’ wil, of de huid wil behouden zoals hij is (veroudering minimaliseren), dan behandelt Marja dat aan de buitenkant. “Maar als iemand met acne, rosacea of eczeem komt, dan is het belangrijk dat ze ook echt de RIES thee gaan drinken om die afvalstoffen af te voeren. Een huidprobleem is niet simpelweg op te lossen door aan de buitenkant te werken; je moet het dan echt van binnenuit benaderen. De thee is – eventueel in combinatie met de supplementen en voedingsadvies – een heel mooie manier. Ik zie resultaat, maar nog belangrijker: mijn klanten ook. Velen van hen blijven de Herbal Tea dus drinken. Ik merk dat de oolongthee voor klanten heel gemakkelijk is. Zelf drink ik ook alleen deze natuurlijke thee. Drie koppen thee drinken op een dag, dat kan iedereen!”

Samenwerkingen met salons


RIES heeft samenwerkingen met 60 schoonheidssalons. Zij werken allemaal met RIES Cosmetics-producten. Diverse salons gebruiken het hele concept: van de crèmes en de serums tot het schenken en verkopen van de RIES oolongthee. 

 

Waarom is RIES Herbal Tea zo’n effectieve combinatie met een behandeling in een salon? Wij vroegen het aan ook aan Els van Meenen, eigenaresse van salon Vital Skin & Body Care in Geldermalsen (Gelderland).

 

Laat een reactie achter

Posted in