Samenwerkingen

Schoonheidssalons werken al jaren met RIES

 

RIES heeft samenwerkingen met verschillende schoonheidssalons. Zij werken allemaal met RIES Cosmetics-producten. Een aantal salons gebruikt het hele concept: van de crèmes en serums tot het schenken en verkopen van RIES Herbal Tea.

Wij ontvangen ook steeds vaker aanvragen van andere geïnteresseerden: van fysiotherapeuten tot kappers. Ook zij willen hun klanten graag kennis laten maken met de oolongthee en andere RIES Cosmetics-producten.

Proefpakket bestellen

 

Overweegt jouw praktijk of salon om RIES Herbal oolongthee te gaan schenken en verkopen? Neem dan gerust contact met ons op. We hebben een aantrekkelijk proefpakket beschikbaar zodat je alles eerst eens kunt uitproberen. Stuur ons even een e-mail voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

 

Inhoud proefpakket:

  • 10 luxe kokers met RIES basisthee.
  • 8 flesjes kruidenextracten (2 x Immune Support, 2 x Vital, 2 x Skin, 2 x Slim)
  • Waaier met uitleg (over toepassing van elk supplement)
  • Display om de producten mooi te presenteren

M. van Beek, Beautysalon Delejo

“Iedere klant schenk ik een kopje RIES thee. Het past heel goed bij mijn behandelingen voor huidverbetering, want het helpt echt bij de afvoer van afvalstoffen. Ik raad mijn klanten daarom drie kopjes per dag aan. Zelf drink ik ook alleen deze natuurlijke thee. Veel klanten kopen de thee in mijn salon. Ik heb zelfs een klant die beweert niet zonder te kunnen en mij dan opbelt met de mededeling: ‘Marja, ik móet weer nieuwe thee!’.”

I. Wolsink, praktijk voor huidverzorging Sense

“Ik vind het echt een ‘superthee’: hij is zacht en blijft lang smakelijk. Ook als de thee lang heeft getrokken of is afgekoeld, zit er geen bittere smaak aan. Daarnaast werkt de thee zuiverend, wat goed is voor mensen met huidproblemen die ik in mijn praktijk behandel en waarbij ik ook andere producten van RIES gebruik. Ik heb klanten die zeggen dat deze Herbal Tea ook hongerstillend werkt als je zo’n drie koppen per dag drinkt.”

A. Ekelmans, schoonheidssalon Beauty-Point Duiven

“Al jaren drink ik RIES thee en ook veel van mijn klanten drinken het. Ze hebben minder trek in eten en minder behoefte aan zoetigheid. Daarnaast verwijdert de thee afvalstoffen en vind ik het fijn dat het een looizuurarme thee is. De thee heeft een lekkere smaak, maar ik varieer graag door er bijvoorbeeld een takje basilicum, wat geraspte biologische citroenschil, gojibessen, honing of verse gember in te doen. Zolang het maar natuurlijk is, kan je eindeloos variëren.”

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Sluiten