Webshop

Vitaler met Herbal Tea

Met onze oolongthee werk je van binnenuit aan je vitaliteit. Herbal Tea van RIES stimuleert een lagere bloeddruk en vermindert de kans op tandbederf dankzij de antibacteriële werking. De antioxidanten in onze thee helpen tegen huidveroudering en dragen bij aan de lever-detox, wat ook huidproblemen als acne en eczeem aanpakt.

Onze Chinese oolongthee is looizuurarm en maagvriendelijk. De thee is biologisch, werkt ontgiftend en is bovendien theïne-arm.

Wat is oolong thee?

Naast groene en zwarte thee is er ook oolongthee. Deze thee is niet groen of zwart, maar heeft wel de eigenschappen van groene thee en het vitaliserende van zwarte thee.

Om zwarte thee te maken worden de groene blaadjes gefermenteerd. Oolongthee wordt op het juiste moment uit het fermentatieproces gehaald zodat het de goede eigenschappen van groene thee behoudt, zoals het afvoeren van toxines, en ook het verkwikkende van zwarte thee bevat. Groene thee staat erom bekend dat het je wat moe maakt – oolong thee, daarentegen, geeft je juist energie en heeft als bijkomend voordeel dat er weinig theïne in zit.

Beste prijs en kwaliteit

Oolongthee is een ideale thee om het hele jaar door te drinken. Het is kwalitatief zeer goede (maar daardoor ook kostbare) thee. Om deze drank voor iedereen toegankelijk te maken, produceren wij RIES Herbal Tea zelf in het zuiden van China in de bekende theeplaats Guilin. We kunnen daarom de beste kwaliteit voor de beste prijs aanbieden: €18,95 voor 100 gram thee in een luxe bewaarkoker (€16,95 bij 100 gram in een navulverpakking). RIES Herbal Tea bestellen kan hier in de webshop.

Theeproductie van hoge kwaliteit

Chinese thee wordt normaal gesproken vier keer per seizoen geplukt. Bij de eerste pluk worden de kleine, verse blaadjes boordevol energie van de groene struiken gehaald. Hiermee wordt de beste thee gemaakt met de hoogste medicinale werking. Voor 100 gram thee betaal je €80, daardoor is thee van de eerste pluk maar voor een kleine groep consumenten betaalbaar. RIES vindt het belangrijk om de boer te helpen door hem zijn eerste pluk te laten houden; hij kan die dan elders verkopen voor een goede prijs, daar verdient hij/zij het meeste aan.

Goedkope thee wordt gemaakt van het afvalblad van iedere pluk en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Dit is het geval bij de meeste voorverpakte thee in supermarkten.

De oolongthee van RIES is gegarandeerd van de kwalitatief hoogwaardige tweede of derde pluk. Omdat we het gehele productieproces zelf in de hand hebben en de verpakkingskosten laag houden, kunnen we onze thee tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Toevoeging van RIES kruidenextracten

Naast de vitaliserende basisthee, zijn er zes kruidenextracten op waterbasis ontwikkeld. Elk supplement heeft specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen: gewicht verliezen, vitaliteit boosten, weerstand verhogen en huid verbeteren, betere doorbloeding en betere hormoonbalans. De basisthee wordt dan geleverd met een vloeibaar kruidenextract dat je toevoegt aan je kopje gezette Herbal tea. Zo kun je jouw oolongthee afstemmen op je eigen behoefte. Deze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de natuurlijke smaak van de thee.

Eigen theeplantage in Zuid-China

In een van de beste theegebieden in de prachtige provincie Guangxi (Zuid-China), produceren we zeer zorgvuldig onze oolong thee. De temperatuur in dit gebied is vergelijkbaar met de Canarische eilanden en Zuid-Spanje. Het is er altijd rond de 25 graden, wat zorgt voor een stabiele en kwalitatief hoogwaardige thee.