Webshop

Vitaler met Herbal Tea

 

Met onze oolongthee werk je van binnenuit aan je vitaliteit. Herbal Tea van RIES stimuleert een lagere bloeddruk en vermindert de kans op tandbederf dankzij de antibacteriële werking. De antioxidanten in onze thee helpen tegen huidveroudering en dragen bij aan de lever-detox, wat ook huidproblemen als acne en eczeem aanpakt.

Onze Chinese oolongthee is looizuurarm en maagvriendelijk. De thee is biologisch, werkt ontgiftend en is bovendien theïne-arm.

Basis Herbal Tea

 • Herbal Tea – RIES basisthee (100 gram)

  18,95

  RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

  Let op: dit is RIES basisthee zonder supplement.

 • Lotusbloem thee-ei blauw

  3,00

  Speciaal voor Moederdag hebben we een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! 

 • Lotusbloem thee-ei geel

  3,00

  Speciaal voor Moederdag hebben we een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! 

 • Lotusbloem thee-ei rood

  3,00

  Speciaal voor Moederdag hebben we een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! 

 • RIES Herbal Tea (100 gram) + gratis lotusbloem thee-ei

  21,95

  Let op: je ontvangt een thee-ei in een van de drie kleuren

  Speciaal voor Moederdag hebben we een koker RIES Herbal Tea (100 gram) in combinatie met een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! De oolongthee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl en werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. RIES Herbal Tea heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

  Let op: Dit is RIES basisthee zonder supplement.

 • RIES Herbal Tea (100 gram) en thee-ei

  21,95

  Spread the love! Om je hierbij te helpen hebben we een koker RIES Herbal Tea (100 gram) in combinatie met een thee-ei met hartje aan ons assortiment toegevoegd. De oolongthee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl en werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. RIES Herbal Tea heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

  Let op: dit is RIES basisthee zonder supplement.

Herbal Tea combi

 • Detox en Vitaliteitskuur Vital + Slim (2 x 15 ml + gratis thee)

  60,00 39,90

  Deze winteraanbieding bestaat uit 2 kruidenextracten + gratis 100 gram thee & voedingsadvies. Het Vital-kruidenextract stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van ginseng. Het Slim-kruidenextract stimuleert de vetverbranding door toevoeging van het kruid gentiana.

  Voeg aan ieder kopje oolongthee 3 druppels toe van beide supplementen voor een effectieve detox- en vitaliteitskuur.

 • RIES Herbal Femme oolongthee (100 gram + 15 ml)

  38,90 36,90

  Dit Herbal Femme-kruidenextract draagt samen met de oolongthee bij aan een betere hormoonbalans. Het stimuleert de bloedaanmaak, verbetert de bloedcirculatie in de vrouwelijke geslachtsorganen, is een stimulans voor de baarmoeder, werkt menstruatiebevorderend en krampwerend. Daarnaast helpt het bij hormonale acné en hormonale eczeemklachten. Dit komt onder andere doordat het rijk is aan vitamine B, waaronder B12. Ook verbetert het de kwaliteit van de haarwortel en de nagels en zorgt voor sterkere botten.

  Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement voor minder vrouwenklachten.

 • RIES Herbal Warm & Relax oolongthee (100 gram + 15 ml)

  38,90 36,90

  Deze Herbal Warm & Relax thee draagt bij aan een betere doorbloeding: het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten, versoepeling van spieren en gewrichten en het verminderen van haaruitval.

  Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement voor minder koude handen en voeten en soepele spieren.

 • RIES Herbal Immune Support oolongthee (100 gram + 15 ml)

  38,90 36,90

  Deze Herbal Immune Support thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan vitaminen (B1, B2, B6 en C) en aan mineralen als ijzer, calcium en magnesium. Dat zijn essentiële mineralen om je weerstand op hoog niveau te houden.

  Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om je weerstand op peil te houden.

 • RIES Herbal Skin oolongthee (100 gram + 15 ml)

  38,90 36,90

  Deze thee met bamboe-extract gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een egale huid. Het verhoogt de elasticiteit van de huid, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert de huidweerstand. Bamboe verbetert de kwaliteit van bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor het uitermate geschikt is voor het aanpakken van huidproblemen. Voor alle huidtypes: droge, gemengde, vette en vochtarme huid. Door de verkoelende werking is bamboe ook ontstekingsremmend.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee 3 druppels toe van dit supplement voor een egale en elastische huid.

 • RIES Herbal Slim oolongthee (100 gram + 15 ml)

  38,90 36,90

  Deze thee met het kruid gentiana stimuleert de vetverbranding. RIES Herbal Slim oolongthee heeft een detox-werking. Daardoor worden gifstoffen afgevoerd die het afvalproces belemmeren. Het kruidenextract geeft je lichaam een extra boost om vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Dankzij dit proces vermindert Herbal Slim oolongthee de eetlust. Door de verkoelende werking werkt gentiana ontstekingsremmend.

  Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om effectiever gewicht te verliezen.

 • RIES Herbal Vital oolongthee (100 gram + 15 ml)

  38,90 36,90

  Deze energieke thee stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van ginseng. Siberische ginseng heeft de eigenschap zich aan te passen aan de behoefte van je lichaam; het verhoogt je fysieke en mentale prestaties en je energieniveau.

  Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om je doorbloeding te stimuleren en de opname van zuurstof te vergroten.

Los kruidenextract

 • RIES Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel (15 ml)

  19,95

  Dit extract met engelenwortel draagt bij aan een betere bloedaanmaak. Het wordt ook wel vrouwenginseng genoemd, omdat het goed is voor vele ziekten die alleen vrouwen kunnen krijgen. Het verbetert de bloedcirculatie in de vrouwelijke geslachtsorganen, is een stimulans voor de baarmoeder, werkt menstruatiebevorderend en krampwerend. Daarnaast helpt het bij hormonale acné en hormonale eczeemklachten. Dit komt onder andere doordat het rijk is aan vitamine B, waaronder B12. Het verbetert de kwaliteit van de haarwortel en de nagels, zorgt voor sterkere botten en verbetert de conditie van spieren.
  Contra-indicatie: niet gebruiken bij diarree en een opgeblazen gevoel. Bij zwangerschap alleen gebruiken onder begeleiding van een deskundige herbalist.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor een betere hormoonbalans en minder vrouwenklachten.

 • RIES Herbal Warm & Relax kruidenextract met kaneel (15 ml)

  19,95

  Dit extract draagt bij aan een betere doorbloeding: het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten. Dankzij de verwarmende en ontspannende werking kan kaneel daarnaast een positieve bijdrage leveren aan de versoepeling van spieren en gewrichten en de haarkwaliteit doordat het de haarwortel beter voedt. Hierdoor kan haaruitval verminderen.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor minder koude handen en voeten en soepele spieren.

 • RIES Herbal Immune Support kruidenextract met gember (15 ml)

  19,95

  Het extract gember is rijk aan de vitaminen B1, B2, B6 en C: vitamine B1 en vitamine B2 zijn belangrijk voor de energievoorziening, vitamine B6 draagt bij aan de stofwisseling en vitamine C is goed voor je weerstand. Gember bevat ook veel mineralen: ijzer, calcium en magnesium zijn essentiële mineralen om je weerstand op pijl niveau te houden.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee drie druppels toe om je weerstand op hoog niveau te houden.

 • RIES Herbal Skin kruidenextract met bamboe (15 ml)

  19,95

  Dit extract gaat huidveroudering tegen en zorgt voor een egale huid door de positieve werking van bamboe. Dankzij de verkoelende werking is bamboe ook ontstekingsremmend. Dit supplement verbetert de kwaliteit van bindweefsel, stimuleert de aanmaak van collageen en voert afvalstoffen af. Bamboe is uitermate geschikt voor het aanpakken van huidproblemen zoals vroegtijdige huidveroudering, acne en eczeem. Dit kruidenextract is voor elk huidtype: droge, gemengde, vette of vochtarme huid.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor een egalere en elastischere huid.

 • RIES Herbal Slim kruidenextract met gentiana (15 ml)

  19,95

  Dit extract stimuleert vetverbranding door het kruid gentiana. Het heeft een detox-werking door het afvoeren van gifstoffen die het afvalproces vaak in de weg staan. Dit Herbal Slim kruidenextract helpt je lichaam vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Vervolgens gaat de gal werken en wordt vet afgedreven. Tegelijkertijd vermindert thee met gentianakruid door dit proces de eetlust. Door de verkoelende werking is gentiana ontstekingsremmend.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee 3 druppels toe om sneller gewicht te verliezen.

 • RIES Herbal Vital kruidenextract met ginseng (15 ml)

  19,95

  Dit extract stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof dankzij de werking van ginseng. Siberische ginseng past zich aan naar gelang de behoefte van je lichaam: het verhoogt je energieniveau, fysieke prestaties en mentale prestaties.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee 3 druppels toe om je doorbloeding te stimuleren en de zuurstofopname te vergroten.

Wat is oolong thee?

 

Naast groene en zwarte thee is er ook oolongthee. Deze thee is niet groen of zwart, maar heeft wel de eigenschappen van groene thee en het vitaliserende van zwarte thee.

Om zwarte thee te maken worden de groene blaadjes gefermenteerd. Oolongthee wordt op het juiste moment uit het fermentatieproces gehaald zodat het de goede eigenschappen van groene thee behoudt, zoals het afvoeren van toxines, en ook het verkwikkende van zwarte thee bevat. Groene thee staat erom bekend dat het je wat moe maakt – oolong thee, daarentegen, geeft je juist energie en heeft als bijkomend voordeel dat er weinig theïne in zit.

Beste prijs en kwaliteit

 

Oolongthee is een ideale thee om het hele jaar door te drinken. Het is kwalitatief zeer goede (maar daardoor ook kostbare) thee. Om deze drank voor iedereen toegankelijk te maken, produceren wij RIES Herbal Tea zelf in het zuiden van China in de bekende theeplaats Guilin. We kunnen daarom de beste kwaliteit voor de beste prijs aanbieden: €18,95 voor 100 gram thee in een luxe bewaarkoker (€16,95 bij 100 gram in een navulverpakking). RIES Herbal Tea bestellen kan hier in de webshop.

Theeproductie van hoge kwaliteit

 

Chinese thee wordt normaal gesproken vier keer per seizoen geplukt. Bij de eerste pluk worden de kleine, verse blaadjes boordevol energie van de groene struiken gehaald. Hiermee wordt de beste thee gemaakt met de hoogste medicinale werking. Deze thee is zeer prijzig zo’n €80 per 100 gram en daardoor maar voor een kleine groep consumenten betaalbaar.

Goedkope thee wordt gemaakt van het afvalblad van iedere pluk en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Dit is het geval bij de meeste voorverpakte thee in supermarkten.

De oolongthee van RIES is gegarandeerd tweede of derde pluk. Omdat we het gehele productieproces zelf in de hand hebben en de verpakkingskosten laag houden, kunnen we onze thee tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden.

Toevoeging van RIES kruidenextracten

 

Naast de vitaliserende basisthee, zijn er zes kruidenextracten op waterbasis ontwikkeld. Elk supplement heeft specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen: gewicht verliezen, vitaliteit boosten, weerstand verhogen en huid verbeteren, betere doorbloeding en betere hormoonbalans. De basisthee wordt dan geleverd met een vloeibaar kruidenextract dat je toevoegt aan je kopje gezette Herbal tea. Zo kun je jouw oolongthee afstemmen op je eigen behoefte. Deze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de natuurlijke smaak van de thee.

Eigen theeplantage in Zuid-China

 

In een van de beste theegebieden in de prachtige provincie Guangxi (Zuid-China), produceren we zeer zorgvuldig onze oolong thee. De temperatuur in dit gebied is vergelijkbaar met de Canarische eilanden en Zuid-Spanje. Het is er altijd rond de 25 graden, wat zorgt voor een stabiele en kwalitatief hoogwaardige thee.

1–12 of 22 resultaten

 • Herbal basisthee – RIES navulverpakking (100 gram)

  17,95

  RIES Herbal Tea heeft de bijzondere eigenschappen dat het vitaliserend en ontgiftend werkt en huidveroudering tegen gaat. De thee is een dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze navulverpakking wordt in een praktische zak geleverd. Alternatief: deze basisthee in luxe koker kopen.

  Let op: deze RIES basisthee (excl. kruidenextract) wordt geleverd in een eenvoudige zak.

 • Combideal 2x Kruidenformule Viral Vital (180 gram)

  149,95

  Deze Chinese kruidenformule is speciaal ontwikkeld om je weerstand te verhogen bij virale luchtweginfecties.
  De kruidenformule bestaat uit de beste geneeskrachtige kruiden (plantaardig materiaal) die preventief en geneeskrachtig kunnen werken bij virale luchtweginfecties doordat de weerstand van luchtwegen en longen erdoor wordt verhoogd. Hierdoor ben je beter in staat weerstand te bieden tegen virussen die de longen en luchtwegen infecteren.

 • Herbal Tea – RIES basisthee (100 gram)

  18,95

  RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

  Let op: dit is RIES basisthee zonder supplement.

 • Kruidenformule Viral Vital (180 gram)

  79,95

  Deze Chinese kruidenformule is speciaal ontwikkeld om je weerstand te verhogen bij virale luchtweginfecties.
  De kruidenformule bestaat uit de beste geneeskrachtige kruiden (plantaardig materiaal) die preventief en geneeskrachtig kunnen werken bij virale luchtweginfecties doordat de weerstand van luchtwegen en longen erdoor wordt verhoogd. Hierdoor ben je beter in staat weerstand te bieden tegen virussen die de longen en luchtwegen infecteren.

 • Lotusbloem thee-ei blauw

  3,00

  Speciaal voor Moederdag hebben we een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! 

 • Lotusbloem thee-ei geel

  3,00

  Speciaal voor Moederdag hebben we een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! 

 • Lotusbloem thee-ei rood

  3,00

  Speciaal voor Moederdag hebben we een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! 

 • RIES Herbal Tea (100 gram) + gratis lotusbloem thee-ei

  21,95

  Let op: je ontvangt een thee-ei in een van de drie kleuren

  Speciaal voor Moederdag hebben we een koker RIES Herbal Tea (100 gram) in combinatie met een lotusbloem thee-ei aan ons assortiment toegevoegd. Chinezen geloven dat de lotusbloem de vrouwelijkheid in alle dingen representeert. Daarmee is dit thee-ei het perfecte cadeautje voor Moederdag! De oolongthee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl en werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. RIES Herbal Tea heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

  Let op: Dit is RIES basisthee zonder supplement.

 • RIES Herbal Tea (100 gram) en thee-ei

  21,95

  Spread the love! Om je hierbij te helpen hebben we een koker RIES Herbal Tea (100 gram) in combinatie met een thee-ei met hartje aan ons assortiment toegevoegd. De oolongthee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl en werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. RIES Herbal Tea heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

  Let op: dit is RIES basisthee zonder supplement.

 • RIES Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel (15 ml)

  19,95

  Dit extract met engelenwortel draagt bij aan een betere bloedaanmaak. Het wordt ook wel vrouwenginseng genoemd, omdat het goed is voor vele ziekten die alleen vrouwen kunnen krijgen. Het verbetert de bloedcirculatie in de vrouwelijke geslachtsorganen, is een stimulans voor de baarmoeder, werkt menstruatiebevorderend en krampwerend. Daarnaast helpt het bij hormonale acné en hormonale eczeemklachten. Dit komt onder andere doordat het rijk is aan vitamine B, waaronder B12. Het verbetert de kwaliteit van de haarwortel en de nagels, zorgt voor sterkere botten en verbetert de conditie van spieren.
  Contra-indicatie: niet gebruiken bij diarree en een opgeblazen gevoel. Bij zwangerschap alleen gebruiken onder begeleiding van een deskundige herbalist.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor een betere hormoonbalans en minder vrouwenklachten.

 • RIES Herbal Warm & Relax kruidenextract met kaneel (15 ml)

  19,95

  Dit extract draagt bij aan een betere doorbloeding: het verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een goed doorbloede huid door de positieve werking van kaneel. Het extract helpt ook bij het voorkomen van koude handen en voeten. Dankzij de verwarmende en ontspannende werking kan kaneel daarnaast een positieve bijdrage leveren aan de versoepeling van spieren en gewrichten en de haarkwaliteit doordat het de haarwortel beter voedt. Hierdoor kan haaruitval verminderen.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen thee 3 druppels toe voor minder koude handen en voeten en soepele spieren.

 • RIES Herbal Immune Support kruidenextract met gember (15 ml)

  19,95

  Het extract gember is rijk aan de vitaminen B1, B2, B6 en C: vitamine B1 en vitamine B2 zijn belangrijk voor de energievoorziening, vitamine B6 draagt bij aan de stofwisseling en vitamine C is goed voor je weerstand. Gember bevat ook veel mineralen: ijzer, calcium en magnesium zijn essentiële mineralen om je weerstand op pijl niveau te houden.

  Voeg dagelijks aan 2 koppen oolongthee drie druppels toe om je weerstand op hoog niveau te houden.

Klik hier om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief

Sluiten