Categorieën

6 tips om je goede voornemens vol te houden

6 tips om je goede voornemens vol te houden

Wat is Traditionele Chinese Geneeskunde?

Wat is Traditionele Chinese Geneeskunde?

De relatie tussen organen en voedsel

De relatie tussen organen en voedsel

No bake aardbeien cheesecake

No bake aardbeien cheesecake

Fijne Internationale Yoga Dag!

Fijne Internationale Yoga Dag!

Samenwerking met Schoonheidsinstituut Karin Koornstra

Samenwerking met Schoonheidsinstituut Karin Koornstra

Kennismaken met: Karin Koornstra 

 

Karin Koornstra is eigenaresse van Schoonheidsinstituut Karin Koornstra in Makkum en ze heeft 27 jaar ervaring in deze branche. Karin is sinds kort haar instituut en visie opnieuw vorm aan het geven. Wat in ieder geval centraal staat, is dat ze mensen wil helpen op weg naar hun beste huid ooit.

Karin: “Ik wil mensen met mijn instituut onder andere leren wat ze zelf kunnen doen en wat er moet gebeuren om de beste huid ooit te krijgen. Hiervoor gebruik ik de thee van RIES Herbal Tea. Veel mensen zoeken het in een crème waarmee ze vanaf de buitenkant aan hun huid werken. Dit draagt natuurlijk wel bij, maar alles begint aan de binnenkant. Je bent namelijk wat je eet en drinkt. Mijn passie is om mensen te helpen met hun huid(klachten) en hen inzicht te geven. Mijn insteek is de beste versie van jezelf (van je huid) te worden.”

Karin Koornstra

 

Zelfgenezend vermogen 


Karin heeft een opleiding dermatologie gedaan, meegekeken bij dermatologie en bij operaties van een plastisch chirurg om zoveel mogelijk kennis op te doen. “Zij doen heel goed werk, maar het sluit niet aan bij mijn visie. In het westen wordt er veel aan symptoombestrijding gedaan. Hierdoor krijgen mensen er juist vaak meer klachten bij of andere klachten ervoor in de plaats. Ik geloof dat mensen zelf invloed hebben op hun (huid)gezondheid en ik geloof in het zelfgenezend vermogen van het lichaam – maar daar moet je wel zelf iets voor doen. Bewustwording is een heel belangrijk onderdeel hierin, het begint namelijk allemaal bij je leefstijl. Maar daar is nog te weinig aandacht voor.”

“Met mijn kennis en met de producten van RIES Herbal Tea wil ik het bewustzijn aanwakkeren, mensen helpen om dat zelfgenezend vermogen te stimuleren en de gezondste versie van zichzelf te worden. Ieder mens is uniek en daar passen we de behandeling op aan. Zo begint de weg naar je mooiste huid ooit door zelfkennis.”

 

“Hier ben ik naar op zoek!”


Karin kwam Richard van RIES Herbal Tea tegen op een beurs en heeft toen een behandeling van hem gehad. Toen volgde ze Richards training ‘Zo binnen zo buiten’, waarin wordt uitgelegd dat je aan de buitenkant ziet wat er in het innerlijke systeem wel en niet goed gaat. “Toen viel het kwartje. Ik dacht gelijk: hier ben ik naar op zoek, zo wil ik gaan werken!”. Daarna volgende ze verschillende trainingen.

Karin gelooft net als RIES Herbal Tea dat de basis begint aan de binnenkant van je lichaam, dat je organen goed werken. Er zit ook psychologie achter en het heeft met mindset te maken. “Daar had Richard het ook over in de trainingen die ik gevolgd heb. Dat vind ik zo mooi aan RIES, dat huidklachten/problemen een veel diepere betekenis hebben.”

 

Waarom RIES?


Karin doet eerst een intake met een klant en geeft dan een behandeling. Ze maakt de huid dan, zoals ze het zelf noemt, ‘opnameklaar’. “Dan begin ik met het eerste traject van binnenuit, want de cellen moeten doorlaatbaar zijn om voedingsstoffen op te kunnen nemen. En daar hoort ook RIES Herbal Tea bij, want die helpt onder andere afvalstoffen te verwijderen en het lichaam te reinigen. Zelf begin ik ook elke ochtend met RIES Herbal Tea.” Volgens Karin is thee iets wat mensen makkelijk verbindt. “De insteek om met thee te werken is heel mooi omdat de meeste mensen thee drinken. Ik verkoop RIES Herbal Tea en de kruidenextracten. Mijn klanten die de thee gebruiken zijn er heel tevreden over.”

“Ik ben altijd in de brede zin op zoek naar antwoorden. Daarom werd ik ook nieuwsgierig naar de binnenkant van je lichaam. Ik wist al wat van Chinese geneeswijzen en orthomoleculaire oplossingen, maar Richard had daar nog veel meer kennis over. Het is zo mooi dat iemand zoals Richard zoveel kennis heeft, daar wil ik nóg meer van weten. Doordat je met hem in gesprek gaat, kom je tot inzichten. Het is niet alleen voeding of thee of een crème. Het is alles bij elkaar, het heeft allemaal met elkaar te maken. RIES heeft thee, maar ook de wijsheid en dat maakt het grote verschil. Richard heeft iets heel moois neergezet.”

 

Samenwerkingen met salons


RIES heeft samenwerkingen met 60 schoonheidssalons. Zij werken allemaal met RIES Cosmetics-producten. Diverse salons gebruiken het hele concept: van de crèmes en de serums tot het schenken en verkopen van de RIES oolongthee.

Waarom is RIES Herbal Tea zo’n effectieve combinatie met een behandeling in een salon? Wij vroegen het aan ook aan Els van Meenen, eigenaresse van salon Vital Skin & Body Care in Geldermalsen (Gelderland).

Laat een reactie achter

Posted in