Categorieën

No bake aardbeien cheesecake

No bake aardbeien cheesecake

Fijne Internationale Yoga Dag!

Fijne Internationale Yoga Dag!

Wereld Fair Trade dag

Wereld Fair Trade dag

Internationale Anti-Dieet Dag

Internationale Anti-Dieet Dag

Gezonde voeding voor iedereen

Gezonde voeding voor iedereen

seizoensthee-ries-kruidenextracten-elke-dag

Oolongthee voor elke dag van het jaar

RIES Herbal Tea basisthee is neutraal van smaak en energetisch in balans. Door vervolgens een van de vier kruidenextracten toe te voegen, krijgt de basisthee een specifieke werking ter ondersteuning van één van de volgende processen: gewicht verliezen, vitaliteit boosten, weerstand verhogen of huid verbeteren. Deze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de natuurlijke smaak van de thee. Zo kun je jouw oolongthee precies afstemmen op de behoeften van jouw lichaam.

 

 

Preventief denken: de visie van RIES


Je hebt vast wel eens gehoord van het spreekwoord ‘Voorkomen is beter dan genezen’. Bij genezen zoeken mensen een oplossing om bij ziekte en/of vermoeidheid weer beter en vitaal te worden. Bij voorkomen zijn mensen (weer) gezond en fit en vragen zich af hoe ze dat kunnen blijven. Dit laatste, het preventief denken, past perfect bij de visie van RIES Herbal Tea.

 

Kruidenextracten en hun werking


De supplementen zijn op waterbasis ontwikkeld, ook wel een Hydrofiel Concentraat (HC) genoemd. Dit is een modern, hoogst actief, zeer veilig en aangenaam product. Door de kruiden te laten trekken in een mengsel van alcohol en water en daar later glycerine aan toe te voegen, wordt de alcohol afgedampt. In het uiteindelijke product zit dus geen alcohol (meer).

Ieder HC vertegenwoordigt een molecuulbeweging en daardoor een temperatuur. Wat hoort dan bij welk RIES Herbal Tea-kruidenextract?

  • Bamboe geeft contractie (beweging van buiten naar binnen) en werkt verkoelend, wat extra prettig is in de lente. Het voert afvalstoffen af en heft stagnaties op in het bindweefsel, waardoor je kunt werken aan een gezonde, elastische en zuivere huid.
  • Gentiana heeft een dalende beweging en de werking is koud, waardoor het een goed idee is om dit extract in de zomer toe te voegen aan je oolongthee. Het werkt vochtafdrijvend, stimuleert en harmoniseert de spijsvertering en verwijdert blokkades uit je ledematen.
  • Ginseng zorgt voor expansie (beweging van binnen naar buiten), waardoor de temperatuur verwarmend werkt. Het helpt om je fit en vitaal te voelen. Qua seizoen moet je dan denken aan de herfst.
  • Gember zorgt heeft een stijgende beweging en de temperatuur is heet, wat fijn is in de winter.

 

Het hele jaar door het beste van groene en zwarte thee


Fit en in harmonie de seizoenen doorkomen? Dat doe je door het bamboe-extract (Skin) in de lente toe te voegen aan je thee voor balans. Gentiana (Slim) voeg je in de zomer toe, ginseng (Vital) in de herfst en gember (Immune Support) in de winter.

 

RIES Herbal Tea is er voor iedereen, in ieder seizoen, op ieder moment. Je kan de thee gerust het hele jaar door drinken! 

 

Laat een reactie achter

Posted in