RIES Herbal Slim oolongthee (100 gram + 15 ml)

38,90

Deze thee met het kruid gentiana stimuleert de vetverbranding. RIES Herbal Slim oolongthee heeft een detox-werking. Daardoor worden gifstoffen afgevoerd die het afvalproces belemmeren. Het kruidenextract geeft je lichaam een extra boost om vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Dankzij dit proces vermindert Herbal Slim oolongthee de eetlust. Door de verkoelende werking werkt gentiana ontstekingsremmend.

Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om effectiever gewicht te verliezen.

38,90
In winkelwagen

Omschrijving

Herbal Slim oolongthee incl. gentiana-kruidenextract


Deze thee stimuleert de vetverbranding door toevoeging van het kruid gentiana. RIES Herbal Slim oolongthee heeft een detox-werking. Daardoor worden gifstoffen afgevoerd die het afvalproces belemmeren. Het kruidenextract geeft je lichaam een extra boost om vet te verbranden doordat het de functie van de lever verbetert. Gal gaat werken en vet wordt afgedreven. Dankzij dit proces vermindert Herbal Slim oolongthee de eetlust. Door de verkoelende werking is gentiana ontstekingsremmend.

Voeg aan ieder kopje oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om effectiever gewicht te verliezen.

 

In de lente gaat onze hartslag iets omhoog. Ook stijgt onze bloeddruk zodat onze spieren beter gevoed worden. Om die spieren een extra impuls te geven, is het een goed idee om (meer) te gaan wandelen. Combineer een wandeling van zo’n 20 minuten met het drinken van een liter RIES Herbal Slim Tea. Dit helpt om afvalstoffen af te voeren zodat er schoon bloed door de vaten stroomt. Zo voed je je spieren en stimuleer je vetverbranding.

 

Optimaal gebruik


Zet een kop thee met circa 1 gram RIES Herbal Tea en laat de thee 2 à 3 minuten trekken. 100 gram Herbal Tea met 15 ml gentiana-kruidenextract is goed voor een kuur van circa 6 weken. Die kuur is gebaseerd op 3 koppen thee per dag (de hoeveelheid thee waarbij de positieve werking van de oolongthee op je gezondheid maximaal is), waarvan 2 koppen mét 3 druppels kruidenextract en 1 kop zonder toevoeging. Het kan uiteraard geen kwaad om meer koppen thee (zonder kruidenextract) per dag te drinken.

 

Gebruik kruidenextract:

• Even schudden voor gebruik

• 3 druppels toevoegen per kop thee (aan max. 2 koppen per dag)

 


Judith van Laar – “Ik dronk meestal groene thee al vond ik die een beetje bitter. Deze oolongthee is helemaal mijn smaak en ik drink iedere dag een paar koppen. Ik ben er ooit mee begonnen op aanraden van mijn schoonheidsspecialiste, omdat het afvalstoffen helpt afvoeren. Na een maand merkte ik al verschil. Ik schenk de thee ook voor bezoek en ik ken zelfs iemand die niet van thee houdt maar toen ik zei probeer deze eens vond hij hem lekker. Nu drinkt hij af en toe deze thee.

 

Marjolijn Molemaker – “In plaats van koffie ben ik ‘s ochtends deze thee gaan drinken om afvalstoffen te verwijderen. Ik merk dat het helpt om goed door te spoelen en ik voel me er beter bij. De smaak van de thee neigt een beetje naar zwarte thee.

 

Eltje Smit – “Ik kreeg ooit de thee van RIES en sindsdien drink ik deze en mijn dochter inmiddels ook. Ik vind vooral de smaak lekker en ik drink hem het hele jaar door. Daarnaast helpt deze thee bij de afvoer van afvalstoffen, dus dat is mooi meegenomen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RIES Herbal Slim oolongthee (100 gram + 15 ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwaliteitsgarantie & bewaaradvies

Kwaliteitsgarantie


Chinese thee wordt vier keer per seizoen geplukt. De verse, kleine blaadjes boordevol energie worden dan van de groene struiken gehaald. De oolongthee van RIES is gegarandeerd tweede of derde pluk. De eerste pluk houdt de Chinese boer voor zijn eigen verkoop.

 

De prijs van RIES oolongthee


Goedkope thee in de supermarkt wordt doorgaans gemaakt van afvalblad en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Omdat we het productieproces van RIES Herbal Tea zelf in de hand hebben en de kosten laag houden, kunnen we onze thee voor €18,95 per 100 gram aanbieden.

 

Bewaaradvies


Thee en kruidenextracten bewaren:

• Koel en droog bewaren

• Buiten bereik van kinderen houden

• Na aankoop minimaal 3 jaar houdbaar

Specificaties

Gewicht 0,115 kg
Afmetingen 6,5 × 6,5 × 16 cm
Hoeveelheid

100 gr, 15 ml

Theesoort

Herbal Tea incl. supplement