RIES Herbal Immune Support oolongthee (100 gram + 15 ml)

36,90

Deze Herbal Immune Support thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan vitaminen (B1, B2, B6 en C) en aan mineralen als ijzer, calcium en magnesium. Dat zijn essentiële mineralen om je weerstand op hoog niveau te houden.

Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om je weerstand op peil te houden.

36,90
In winkelwagen

Omschrijving

Herbal Immune Support oolongthee met gember-kruidenextract


Deze Herbal Immune Support thee verhoogt je weerstand door de toevoeging van gember. Gember is rijk aan vitamine B1, B2, B6 en vitamine C. De vitaminen B1 en B2 zijn belangrijk voor de energievoorziening, vitamine B6 draagt bij aan de stofwisseling en vitamine C is goed voor je weerstand. Gember is ook rijk aan mineralen als ijzer, calcium en magnesium; essentiële mineralen om je afweersysteem op hoog niveau te houden.

Voeg aan elke kop oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om je weerstand dagelijks op peil te houden.

 

Optimaal gebruik


Zet een kop thee met circa 1 gram RIES Herbal Tea en laat de thee 2 à 3 minuten trekken. 100 gram Herbal Tea met 15 ml gember-kruidenextract is goed voor een kuur van circa 6 weken. Die kuur is gebaseerd op 3 koppen thee per dag (de hoeveelheid thee waarbij de positieve werking van de oolongthee op je gezondheid maximaal is), waarvan 2 koppen mét 3 druppels kruidenextract en 1 kop zonder toevoeging. Het kan uiteraard geen kwaad om meer koppen thee (zonder kruidenextract) per dag te drinken.

 

Gebruik kruidenextract:

• Even schudden voor gebruik

• 3 druppels toevoegen per kop thee (aan max. 2 koppen per dag)

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RIES Herbal Immune Support oolongthee (100 gram + 15 ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwaliteitsgarantie & bewaaradvies

Kwaliteitsgarantie


Chinese thee wordt vier keer per seizoen geplukt. De verse, kleine blaadjes boordevol energie worden dan van de groene struiken gehaald. De oolongthee van RIES is gegarandeerd tweede of derde pluk. De eerste pluk houdt de Chinese boer voor zijn eigen verkoop.

 

De prijs van RIES oolongthee


Goedkope thee in de supermarkt wordt doorgaans gemaakt van afvalblad en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Omdat we het productieproces van RIES Herbal Tea zelf in de hand hebben en de kosten laag houden, kunnen we onze thee voor €18,95 per 100 gram aanbieden.

 

Bewaaradvies


Thee en kruidenextracten bewaren:

• Koel en droog bewaren

• Buiten bereik van kinderen houden

• Na aankoop minimaal 3 jaar houdbaar

Specificaties

Gewicht 0,115 kg
Afmetingen 6,5 × 6,5 × 16 cm
Hoeveelheid

100 gr, 15 ml

Theesoort

Herbal Tea incl. supplement