Herbal basisthee – RIES navulverpakking (100 gram)

17,95

RIES Herbal Tea heeft de bijzondere eigenschappen dat het vitaliserend en ontgiftend werkt en huidveroudering tegen gaat. De thee is een dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze navulverpakking wordt in een praktische zak geleverd. Alternatief: deze basisthee in luxe koker kopen.

Let op: deze RIES basisthee (excl. kruidenextract) wordt geleverd in een eenvoudige zak.

17,95
In winkelwagen

Omschrijving

100 gram RIES basisthee in praktische navulverpakking


RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijks ondersteuning voor een gezonde levensstijl. Deze navulverpakking wordt in een praktische zak geleverd.

Let op: deze RIES basisthee is exclusief kruidenextract en wordt geleverd in een eenvoudige zak. Alternatief: deze basisthee met luxe verpakking.

Zet een kopje oolongthee met 1 gram RIES Herbal Tea en laat het 2 à 3 minuten trekken.

 

Optioneel met kruidenextract


Naast deze vitaliserende basisthee, zijn er zes theelijnen ontwikkeld met elk een specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen: afvallen, vitaliteitsverbetering, verhogen van de weerstand, huidverbetering, betere doorbloeding en betere hormoonbalans. De basisthee wordt dan geleverd met een vloeibaar kruidenextract op waterbasis dat je zelf toevoegt aan je kop Herbal Tea. Zo kun je de thee afstemmen op je eigen behoefte. Onze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de oorspronkelijke smaak van de thee.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbal basisthee – RIES navulverpakking (100 gram)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

Gewicht 0,1 kg
Hoeveelheid

100 gr

Theesoort

Navulling