Herbal Tea – RIES basisthee (100 gram)

18,95

RIES Herbal Tea werkt vitaliserend, ontgiftend en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Deze oolongthee heeft de bijzondere eigenschappen van groene en zwarte thee gecombineerd: het vitaliserende van zwarte thee en het ontgiftende van groene thee.

Let op: dit is RIES basisthee zonder supplement.

18,95
In winkelwagen

Omschrijving

100 gram RIES basisthee in luxe bewaarkoker


RIES Herbal Tea heeft bijzondere eigenschappen: het werkt vitaliserend en ontgiftend, en gaat huidveroudering tegen. De thee biedt een dagelijkse ondersteuning binnen een gezonde levensstijl. Onze oolongthee is afkomstig van onze eigen theeplantage in Guangxi, China. Deze regio kenmerkt zich door een stabiel klimaat dat perfect is voor oolongthee. Zo kunnen we altijd dezelfde hoogwaardige biologische oolongthee vol energie garanderen. Oolongthee combineert de positieve effecten van groene en zwarte thee: het vitaliserende effect van de zwarte thee en het ontgiftende effect van de groene thee.

Zet een kop oolongthee met 1 gram RIES Herbal Tea en laat het 2 à 3 minuten trekken.

 

Optioneel met kruidenextract


Naast deze vitaliserende basisthee, zijn er zes theelijnen ontwikkeld met elk een specifieke werking ter ondersteuning van de volgende processen: afvallen, vitaliteitsverbetering, verhogen van de weerstand, huidverbetering, betere doorbloeding en betere hormoonbalans.  De basisthee wordt dan geleverd met een vloeibaar kruidenextract op waterbasis dat je zelf toevoegt aan je kop Herbal Tea. Zo kun je de thee afstemmen op je eigen behoefte. Onze supplementen hebben nauwelijks tot geen invloed op de oorspronkelijke smaak van de thee.

 

R. van de Velde – “Tijdens mijn behandeling bij RIES heb ik drie maanden lang een halve liter van deze thee per dag gedronken. Het heeft me goed geholpen. Daarnaast heeft deze thee een lekkere zachte, neutrale smaak en ik vind het prettig dat het een natuurlijke thee is.”

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herbal Tea – RIES basisthee (100 gram)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Specificaties

Gewicht 0,1 kg
Afmetingen 6,5 × 6,5 × 16 cm
Hoeveelheid

100 gr

Theesoort

Basisthee

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie


Chinese thee wordt vier keer per seizoen geplukt. De verse, kleine blaadjes boordevol energie worden dan van de groene struiken gehaald. De oolongthee van RIES is gegarandeerd tweede of derde pluk. De eerste pluk houdt de Chinese boer voor zijn eigen verkoop.

 

De prijs van RIES oolongthee


Goedkope thee in de supermarkt wordt doorgaans gemaakt van afvalblad en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Omdat we het productieproces van RIES Herbal Tea zelf in de hand hebben en de kosten laag houden, kunnen we onze thee voor €18,95 per 100 gram aanbieden.

 

Houdbaarheid


Na aankoop is RIES Herbal Tea 3 jaar houdbaar.