RIES Herbal Vital oolongthee (100 gram + 15 ml)

36,90

Deze energieke thee stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof door de toevoeging van ginseng. Siberische ginseng heeft de eigenschap zich aan te passen aan de behoefte van je lichaam; het verhoogt je fysieke en mentale prestaties en je energieniveau.

Voeg dagelijks aan 2 kopjes oolongthee 3 druppels toe van dit supplement om je doorbloeding te stimuleren en de opname van zuurstof te vergroten.

36,90
In winkelwagen

Omschrijving

Herbal Vital oolongthee incl. ginseng-kruidenextract


Deze thee stimuleert de doorbloeding van de spieren en verbetert de opname van zuurstof dankzij de toevoeging van ginseng. Siberische ginseng heeft de eigenschap zich aan te passen aan de behoefte van jouw lichaam; het verhoogt zowel je fysieke als mentale prestaties en je energieniveau.

Voeg aan elke kop oolongthee 3 druppels toe van dit supplement. Zo stimuleer je de doorbloeding en de opname van zuurstof.

 

Optimaal gebruik


Zet een kop thee met circa 1 gram RIES Herbal Tea en laat de thee 2 à 3 minuten trekken. 100 gram Herbal Tea met 15 ml ginseng-kruidenextract is goed voor een kuur van circa 6 weken. Die kuur is gebaseerd op 3 koppen thee per dag (de hoeveelheid thee waarbij de positieve werking van de oolongthee op je gezondheid maximaal is), waarvan 2 koppen mét 3 druppels kruidenextract en 1 kop zonder toevoeging. Het kan uiteraard geen kwaad om meer koppen thee (zonder kruidenextract) per dag te drinken.

 

Gebruik kruidenextract:

• Even schudden voor gebruik

• 3 druppels toevoegen per kop thee (aan max. 2 koppen per dag)

 


Ineke Hendriks – “Ik probeer zo gezond en puur mogelijk te eten en te drinken en RIES thee is daar onderdeel van. Daarnaast vind ik het een heerlijke thee die ik eigenlijk al jaren iedere dag drink en ik voel me er fit en gezond bij.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RIES Herbal Vital oolongthee (100 gram + 15 ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kwaliteitsgarantie & bewaaradvies

Kwaliteitsgarantie


Chinese thee wordt vier keer per seizoen geplukt. De verse, kleine blaadjes boordevol energie worden dan van de groene struiken gehaald. De oolongthee van RIES is gegarandeerd tweede of derde pluk. De eerste pluk houdt de Chinese boer voor zijn eigen verkoop.

 

De prijs van RIES oolongthee


Goedkope thee in de supermarkt wordt doorgaans gemaakt van afvalblad en heeft nauwelijks tot geen medicinale werking. Omdat we het productieproces van RIES Herbal Tea zelf in de hand hebben en de kosten laag houden, kunnen we onze thee voor €18,95 per 100 gram aanbieden.

 

Bewaaradvies


Thee en kruidenextracten bewaren:

• Koel en droog bewaren

• Buiten bereik van kinderen houden

• Na aankoop minimaal 3 jaar houdbaar

Specificaties

Gewicht 0,115 kg
Afmetingen 6,5 × 6,5 × 16 cm
Hoeveelheid

100 gr, 15 ml

Theesoort

Herbal Tea incl. supplement