Categorieën

No bake aardbeien cheesecake

No bake aardbeien cheesecake

Fijne Internationale Yoga Dag!

Fijne Internationale Yoga Dag!

Wereld Fair Trade dag

Wereld Fair Trade dag

Internationale Anti-Dieet Dag

Internationale Anti-Dieet Dag

Gezonde voeding voor iedereen

Gezonde voeding voor iedereen

Vitaliteitsconcept van RIES

Vitaliteitsconcept van RIES

We willen ons allemaal goed voelen. Door voldoende vitaliteit blijf je in beweging, kun je je ontwikkelen en je creativiteit, inzicht en bewustzijn vergroten. Dit helpt je om vragen zoals ‘Wie ben ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat wil ik?’ te beantwoorden en de doelen die je jezelf stelt te bereiken. 

 

Wat is vitaliteit?


Vitaliteit is genetisch bepaald, maar je kunt je vitaliteit onderhouden met goed voeding en zuurstofopname (door een goede ademhaling – hier schreven we eerder al een blog over). Er zijn echter verschillende factoren die zorgen voor belasting en stress:

  • Voeding
  • Milieu
  • Roken
  • Lifestyle
  • Congruent zijn (dicht bij jezelf blijven)
  • Welvaart
  • Een fijne woonomgeving
  • Het klimaat waarin je leeft
  • Een fijne werksfeer
  • Een fijne relatie  

Al deze factoren hebben invloed op je vitaliteit, weerstand en welzijn. Als er een disbalans is, dan kan dit onder andere tot uiting komen via de huid. Je grootste orgaan dat je innerlijk verbindt en beschermt tegen de buitenwereld. RIES is er dan ook van overtuigd dat schoonheid van binnenuit komt. Je huid is de spiegel van je levenswijze en van wie je bent. Lees verder in ons blog over voeding als basis voor een gezonde, vitale huid

 

RIES Herbal Tea en vitaliteit 


Bij RIES draait alles om balans. Als je niet lekker in je vel zit door bijvoorbeeld stress of een ongezonde leefstijl, raak je uit balans en ervaar je lichamelijke ongemakken zoals gewichtstoename of een onrustige huid. De RIES Herbal Tea oolongthee is een belangrijk onderdeel van ons vitaliteitsconcept. 

Met RIES Herbal Tea maak je kennis met échte thee en de mooie en gezonde effecten die thee kan hebben. Bovendien heeft onze Oolong thee een medicinale werking. Omdat deze van de tweede pluk afkomstig is, is onze thee ook hoog van kwaliteit. Door een van de zes kruidenextracten toe te voegen kun je de thee aanpassen op jouw behoeften. Met RIES Herbal Tea met het Skin kruidenextract met bamboe werk je bijvoorbeeld aan huidverbetering. Het gaat huidveroudering tegen, zorgt voor een egale huid, verhoogt de elasticiteit, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en verbetert de huidweerstand. Bamboe verbetert de kwaliteit van bindweefsel en stimuleert de aanmaak van collageen, waardoor het erg geschikt is voor het aanpakken van huidproblemen. 

Posted in