Categorieën

6 tips om je goede voornemens vol te houden

6 tips om je goede voornemens vol te houden

Wat is Traditionele Chinese Geneeskunde?

Wat is Traditionele Chinese Geneeskunde?

De relatie tussen organen en voedsel

De relatie tussen organen en voedsel

No bake aardbeien cheesecake

No bake aardbeien cheesecake

Fijne Internationale Yoga Dag!

Fijne Internationale Yoga Dag!

Vier Internationale Vrouwendag met RIES

Vier Internationale Vrouwendag met RIES

Internationale Vrouwendag vindt ieder jaar plaats op 8 maart. Op deze dag wordt er aandacht besteed aan de verworven rechten van vrouwen wereldwijd, maar men vraagt ook aandacht voor zaken die verbeterd moeten worden. De missie is om de emancipatie en participatie van vrouwen te vergroten. 

Zoals de organisatie het zelf zegt: “Emancipatie gaat over gelijke rechten, gelijke verantwoordelijkheden en vrijheden. Zolang er nog geen juiste balans is bereikt, is een Internationale Vrouwendag nodig om bewustwording te vergroten. Het is ook een dag om onze seksegenoten wereldwijd te steunen in hun strijd. Zo staat het recht van abortus in Amerika onder druk, worden vrouwen in oorlogsgebieden als schild gebruikt en zijn er meisjes die nog steeds niet naar school mogen.”

 

Onbeperkt leefbaar


Elk jaar is er een ander thema dat centraal staat en in 2023 is dat ‘Onbeperkt leefbaar’. Allerlei gebeurtenissen zorgen ervoor dat het leven moeilijker wordt. Denk aan de pandemie, klimaatverandering, hogere energierekeningen, meer mensen die op de vlucht zijn en de zorg die onder druk staat. De vraag is: hoe kunnen vrouwen ervoor zorgen dat hun wijk, dorp of stad weer leefbaar wordt? Denk – specifiek gericht op vrouwen – aan openbare gebouwen die niet toegankelijk zijn voor vrouwen met een fysieke beperking of meer vrouwvriendelijk beleid bij bedrijven (bijvoorbeeld gelijke beloning, bedrijfskleding, kolfruimtes).

 

Cadeaus


In sommige landen geven mannen bloemen of kleine cadeaus aan de vrouwen in hun leven – van moeders, vrouwen, vriendinnen en dochters tot collega’s. Speciaal voor vrouwen hebben we bij RIES Herbal tea het Herbal Femme kruidenextract met engelenwortel ontwikkeld. Dit extract stimuleert de bloedaanmaak, draagt bij aan een betere hormoonbalans en zorgt zo voor een vermindering van vrouwenklachten zodat vrouwen zich zelfverzekerd voelen, positiviteit uitstralen en in hun kracht staan. Bestel hier ons Herbal Femme kruidenextract inclusief de oolongthee. Of doe eerst via Instagram en Facebook mee aan onze winactie, waarbij je kans maakt op een koker oolongthee, het Herbal Femme kruidenextract en een bamboemok.

Posted in